IZBORNIK
KOŠARICA

OSTALO

Brand: FMA
CAT je jedinstveni taktički medicinski steznik razvijen za primjenu jednom rukom, na temelju zahtjeva vojske SAD-a za povez koju pojedinac može koristiti u obliku samopomoći u borbenim uvjetima. C-A-T u kriznim situacijama potpuno zatvara krvotok kod traumatskih ozljeda s jakim krvarenjem.DUMMY Mode..
10.62€ Bez poreza:8.50€
Crvena krpa, koja pokazuje da je igrač pogođen, integrirana je s torbicom i može se staviti na kacigu ili molle opremu...
5.00€ Bez poreza:4.00€
Crvena krpa, koja pokazuje da je igrač pogođen, integrirana je s torbicom i može se staviti na kacigu ili molle opremu...
5.00€ Bez poreza:4.00€
Svi elektronički dijelovi markera za pomoć omotani su mekom gumom tako da je uređaj vodootporan. Opremljena je stražnjom stranom na čičak za pričvršćivanje na kacigu ili druge krajeve na čičak. Ima dva načina osvjetljenja: stalno uključeno i bljeskanje. Baterija je uključena i ne može se mijenjati j..
20.00€ Bez poreza:16.00€
SVJETLO SIGNALNO2 FUNKCIJE: KONSTANTNO ILI STOBOSKOPSKO SVJETLOPOGODNO ZA MREŽE OD 2,5 cmGLAVNO TIJELO OD NAJLONSKIH VLAKANAVODOOTPORANDIMENZIJE 62mm x 30mmTEŽINA 15gCRVENA SVIJETLA BOJACRNI OKVIR..
10.50€ Bez poreza:8.40€
Prikazano 1 do 5 od 5 (1 Stranica)
Keksi
Alpha Army Shop koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.
Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na "Prihvaćam".