IZBORNIK
KOŠARICA

TAKTIČKI PRSLUCI

Brand: GFC TACTICAL
FSBE Tactical West - MolleKomplet prsluka uključuje:- modul s tri dvostruke torbice za streljivo za spremnike M16 / M4- modul s medicinskom torbicom- admin torbica s džepom za spremnik pištoljaPrsluk je pripremljen za montažu lažnih balističkih umetaka, a standardno uključuje takve umetke od spužve...
62.00€ Bez poreza:49.60€
Napredni laserski rezani taktički prslukNapredni, Plate Carrier taktički prsluk koji je izradio GFC Tactical od izdržljivog najlona pomoću tehnologije laserskog rezanja. Prsluk je prilagođen za nošenje kompleta balističkih uložaka, a njegova kompatibilnost s MOLLE/PALS sustavom nosivosti omogućuje p..
90.00€ Bez poreza:72.00€
SNIPER PAKET O STRUKU ZA POJAS DO 2,5"DVIJE TORBICE SA VELCRO ZATVARANJEM I KOPLJOMJEDNA TORBICA SA ZATVARANJEMUNUTARNJI ODJELJAK S 2 STRANE NA ČIČAK I OTVOR NA KOPALKUDUŽINA 61CMVISINA 12CMCRNA BOJA..
32.00€ Bez poreza:25.60€
Brand: GFC TACTICAL
Prsluk je izrađen od čvrstog materijala. Sa bočne lijeve i desne strane nalaze se tri podešavajuća remena prilagodljive veličine. Na stražnjoj strani nalaze se ušivene tri trake MOLLE sustavom nosača širine 50 mm. Prsluk se sastoji od dva dijela koja su pričvršćena zajedno patent zatvaračem. Prednja..
59.73€ Bez poreza:47.78€
Brand: GFC TACTICAL
Taktički prsluk tipa MBSSNosač pločica tipa MBSS izrađen od izdržljivog najlona. Opremljen je horizontalnim PALS trakama na prednjoj i stražnjoj ploči. Zahvaljujući tome, moguće je pričvrstiti dodatne MOLLE standardne vrećice. Štoviše, dodatna oprema se može pričvrstiti na bilo koji način koji je ko..
55.00€ Bez poreza:44.00€
Brand: GFC TACTICAL
Personal Body ArmourGFC taktički prsluk Personal Body Armour savršen je izbor za CQB angažmane. Zahvaljujući replikama balističkih umetaka sprijeda i straga te velikoj površini pokriva veći dio tijela korisnika od pucanja na malim udaljenostima. Zahvaljujući podesivoj veličini na kuku i petlju, može..
35.00€ Bez poreza:28.00€
Brand: CYBERGUN
Lagan i prilagodljiv nosač balističkih ploča, dizajniran da omogući zaštitu korisnika bez ugrožavanja mobilnosti. Ovaj prsluk ima tri odvojena džepa za pohranjivanje spremnika M4, Ak ili FAMAS, a može se opsežno prilagoditi zahvaljujući višestrukim Molle sustavima pričvršćivanja. Par lažnih balistič..
60.00€ Bez poreza:48.00€
Brand: CYBERGUN
Ovaj držač za balističke ploče tvrtke Swiss Arms je lagan i potpuno prilagodljiv. Ovaj prsluk dizajniran za mobilnost također ima tri džepa za M4/AK/FAMAS spremnike, dok Molle sustavi pričvršćivanja omogućuju njegovu prilagodbu. Uključuje par imitacija balističkih ploča...
60.00€ Bez poreza:48.00€
Brand: 8 FIELDS
Taktički prsluk za držanje streljiva, spremnika i drugih bitnih predmeta. Ovaj taktički prsluk može nositi 8x M4/M16/AR-15 spremnika ili mnoge druge dodatke. Sadrži trake u stilu MOLLE/PALS s obje strane za modularne pričvršćivanje i 2 džepa za laka pristupa za standardne dodatke...
45.00€ Bez poreza:36.00€
Prikazano 1 do 12 od 20 (2 Stranica)
Keksi
Alpha Army Shop koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.
Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na "Prihvaćam".