IZBORNIK
KOŠARICA

GFC TACTICAL

Brand: GFC TACTICAL
FSBE Tactical West - MolleKomplet prsluka uključuje:- modul s tri dvostruke torbice za streljivo za spremnike M16 / M4- modul s medicinskom torbicom- admin torbica s džepom za spremnik pištoljaPrsluk je pripremljen za montažu lažnih balističkih umetaka, a standardno uključuje takve umetke od spužve...
62.00€ Bez poreza:49.60€
Brand: GFC TACTICAL
Velika torba za opremuVelika, klasična torba za opremu izrađena od izdržljivog najlona. Torba ima veliki, glavni pretinac sa patentnim zatvaračem. Unutra se nalazi i ravni, mrežasti džep. Stranice torbe imaju dodatne ravne džepove s patentnim zatvaračem, prekrivene MOLLE trakom, što znači da se mogu..
45.00€ Bez poreza:36.00€
Brand: GFC TACTICAL
Velika, višenamjenska torba za teret s MOLLE nosačem. Sadrži unutarnju torbicu sa kopčom na kuku i omču, kao i okomite gume koje pojednostavljuju organizaciju sadržaja. Torbica ima drenažni otvor koji omogućuje uklanjanje eventualno nakupljene vode i ima zatvaranje u obliku dvostrukog patentnog zatv..
7.96€ Bez poreza:6.37€
Brand: GFC TACTICAL
Dvostruka torbica za okvire tipa AK/M4Torbica je izrađena od najlonskih vlakana. Nosač je kompatibilan sa standardnom PALS trakom sustava MOLLE. Torbica drži 4 x AK spremnika tipa ili 6 x M4/M16 spremnika (STANAG), a također je opremljena dodatnom unutarnjom pregradom. Dimenzije jedne vrećice su slj..
9.00€ Bez poreza:7.20€
Brand: GFC TACTICAL
Prsluk je izrađen od čvrstog materijala. Sa bočne lijeve i desne strane nalaze se tri podešavajuća remena prilagodljive veličine. Na stražnjoj strani nalaze se ušivene tri trake MOLLE sustavom nosača širine 50 mm. Prsluk se sastoji od dva dijela koja su pričvršćena zajedno patent zatvaračem. Prednja..
59.73€ Bez poreza:47.78€
Prikazano 1 do 12 od 20 (2 Stranica)
Keksi
Alpha Army Shop koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.
Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na "Prihvaćam".