IZBORNIK
KOŠARICA

DA AR15 CQB-R Charlie Full tan

DA AR15 CQB-R Charlie Full tan
DA AR15 CQB-R Charlie Full tan
DA AR15 CQB-R Charlie Full tan
DA AR15 CQB-R Charlie Full tan
Novo
DA AR15 CQB-R Charlie Full tan
DA AR15 CQB-R Charlie Full tan
DA AR15 CQB-R Charlie Full tan
DA AR15 CQB-R Charlie Full tan
DA AR15 CQB-R Charlie Full tan
165.00€
Bez PDV-a: 132.00€
  • Na stanju: 1
Pregleda proizvoda: 170
Oznake: DA, AR15, CQB-R, Charlie, Full, tan,

Nova generacija AR15 - M4 iz Delta Armory je ovdje! Seriju Charlie karakteriziraju visokokvalitetni unutarnji dijelovi, to je SHS klip s punim metalnim zubima, SHS delayer, rotirajuća Hop-up komora, pojačani mjenjač koji će dugo držati oprugu 120-130*, preciznost 6,03 mm unutarnja cijev, metalni moderni A-tip okidač.

*Proveli smo nekoliko dugotrajnih testova s našim Delta Armory oprugama, imajte na umu da različite marke imaju različitu snagu opruga čak i kada su imenovane istim brojem, npr. M120 iz SHS može imati istu snagu kao i naš SP140

Pištolj također ima jedinstveni serijski broj. Kundak je mnogo bolji od drugih marki u sličnoj cjenovnoj kategoriji, umetanje baterija je mnogo praktičnije i možete umetnuti čak i baterije velikog kapaciteta.

Oružje ima gornju RIS šinu od 22 mm za razne dodatke poput nišana ili nišana s crvenom točkom. Oružje ima fiksni metalni prednji nišan. Oružje ima 2x RIS navlaku za udobno držanje oružja. Vanjska cijev je završena lijevim navojem od 14 mm. Vanjska cijev je izrađena od metala. Pištolj uključuje brzoizmjenjivu oprugu QRS gen. 2 - mijenjanje opruge bez rastavljanja pištolja. Pištolj također ima brzu izmjenu motora s našom ručkom motora tipa B5. Tijelo oružja izrađeno je od izdržljivog ABS polimera koji je puno bolji od klasične plastike. Okidač - CNC moderni tip isti kao na vrhunskim airsoft puškama. Između tijela i kundaka nalazi se metalni prsten za remen za obje strane koji možete sigurno koristiti za montažu remena za oružje.

Unutarnji dijelovi također ne zaostaju. Unutra možete pronaći SHS klip s potpuno metalnim zubima, CNC metalni odgađač prekidanja, čvrste zupčanike, metalne ležajeve od 7 mm i tako dalje.

Zahvaljujući dobrom postavljanju dijelova i dobrom sastavljanju, standardni FPS izvan kutije je oko 380 FPS s 0,20g BB.*

*Zahvaljujući QRS sustavu, možete promijeniti oprugu u nekoliko minuta bez rastavljanja pištolja - ovdje smo pripremili brzi video vodič tako da ako je u vašoj zemlji ograničenje niže od naše standardne snage (1,3J), rezervne opruge možete kupiti ovdje i jednom pištolj će stići, možete ga promijeniti

Oružje je idealno za početnike kao i za napredne airsoft igrače.

Paket uključuje pištolj, DMAG 120rds Mid-cap spremnik, RIS rukohvat, 2x RIS poklopca, bateriju 9,6V/ 1100 mAh i punjač s auto-stop funkcijom i LED svjetlom.


Težina: 2480g

Hop-up: Da, podesivo

Načini vatre: Polu i Potpuno automatski

Tip pištolja: električni (AEG)

Duljina [mm]: 700-785

Mlazna brzina [FPS]: pribl. 380 FPS s 0,20 g BB

Verzija mjenjača: V.2

Brzo otpuštanje sustava: Da

Materijal cijevi: metal

Materijali mjenjača: metal

Ležajevi: 7 mm metalni klizni

Zupčanici: ojačani metal

Klip: SHS ojačan sa 14 metalnih zubaca

Vrsta spremnika: Mid-Cap

Duljina unutarnje cijevi [mm]: 300

Cijev: Precizna 6,03 mm

Boja: Full Tan

Keksi
Alpha Army Shop koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.
Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na "Prihvaćam".