IZBORNIK
KOŠARICA

BB BIO TRACER Diamond 0,30g 3330ks

BB BIO TRACER Diamond 0,30g 3330ks
Novo
BB BIO TRACER Diamond 0,30g 3330ks
27.00€
Bez PDV-a: 21.60€
  • Na stanju: 10
Pregleda proizvoda: 137
Oznake: BB, BIO, TRACER, Diamond, 0, 30g, 3330ks

Delta Armory je poznata po slušanju svojih kupaca. Kao što je bio slučaj s oružjem i stvaranjem ETU serije, sada su također odgovorili na povratne informacije kupaca o svojim standardnim BB-ovima. Rezultat je serija bbs DIAMOND, koje se proizvode u Tajvanu, a ne u Kini, kao što je slučaj s njihovim standardnim bbs.

U slučaju airsoft bbs veliku ulogu igra jesu li kuglice proizvedene u Tajvanu ili Kini. Uglavnom u smislu održavanja kvalitete, upotrebe kvalitetnih materijala i kontrole izlazne kvalitete.

Kuglice smo testirali nekoliko mjeseci u različitim replikama i na različitim temperaturama. Kao rezultat toga, njihova je kvaliteta jednaka puno skupljim BB-ima kao što su Devil Blaster ili G&G.

Kuglice su presvučene posebnim slojem koji smanjuje trenje. Također se očituje u boljoj suradnji s hop-up komorom zahvaljujući HighPolishingu, odnosno visokom poliranju kuglica. Promjer kuglice je 5,95 mm (0,01 mm +/-), a razlika u težini pojedinačnih kuglica ne prelazi 0,01 g.

Kuglice su pogodne za sve vrste cijevi i Hop-up komora. Kuglice se mogu koristiti za ručne, električne i plinske airsoft replike.

Pakiranje sadrži 1 kg BB-a od 0,30 g.

Keksi
Alpha Army Shop koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.
Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na "Prihvaćam".